FOTO VIDEO Europarlamentarele bat la ușă. Mobilizare amplă a studenților liberali în Sectorul 1: "Speranțele românilor sunt în noi!"

România trece printr-o perioadă vitală pentru viitorul ei democratic. În 2019 vor avea loc alegerile europarlamentare și cele prezidențiale, iar în 2020 românii sunt așteptați la vot la alegerile locale, respectiv parlamentare.

Astfel, studenții organizației CSL Sector 1, alături de președintele Alexandru Susai și de șeful de campanie al PNL București, Hazem Kansou, au organizat o amplă acțiune de campanie în parcul Regele Mihai I al României pentru a discuta cu cetățenii despre importanța votului din 26 mai la alegerile europarlamentare. La acțiune au participat peste 150 de studenți.

Redacția Podul.ro a luat legătura cu președintele CSL Sector 1 Alexandru Susai pentru a transmite care a fost reacția cetățenilor în raport cu mesajele transmise de liberali.

"Oamenii ne-au primit cu brațele deschise, cu încredere și cu speranță. Ne vom lupta în fiecare zi ca lucrurile să intre pe făgașul normal după 26 mai, ca Partidul Național Liberal să câștige alegerile și să redea speranța românilor! Oamenii sunt nemulțumiți și dezamăgiți de această guvernare care este în mod clar un dezastru pentru România. Astfel, speranțele românilor sunt în noi", a declarat Alexandru Susai.

Vă prezentăm în cele ce urmează video cu acțiunea studenților liberali:Galerie foto de la eveniment: