FOTO VIDEO Gabriela Firea, prinsă cu o nouă promisiune mincinoasă. Stadiul real al lucrărilor la pasajul Doamna Ghica


FOTO VIDEO Gabriela Firea, prinsă cu o nouă promisiune mincinoasă. Stadiul real al lucrărilor la pasajul Doamna Ghica

În data de 28 iulie 2020, primarul Capitalei Gabriela Firea scria într-o postare pe Facebook că pasajul Doamna Ghica va fi finalizat în toamnă, pe șantier lucrându-se "la foc continuu, pentru a respecta termenele asumate".

Minciuna a ieșit în data de 7 august la iveală, Asociația Pro Infrastructura prezentând o galerie foto și un video care relevă că lucrările la pasajul Doamna Ghica din București sunt într-o fază incipientă, fiind aproape imposibil ca acestea să se finalizeze în toamnă, cu atât mai mutl cu cât "licitația pentru realizarea tablierului metalic a fost anulată recent".

Asociația Pro Infrastructura, pe Facebook: "Vă prezentăm în premieră imagini aeriene cu șantierul pasajului Doamna Ghica din București, aflat la intersecția Șoselei Colentina cu Strada Doamna Ghica (inelul rutier secundar al capitalei) din sectorul 2.

Deși primarul Firea afirmă în mod mincinos că acest proiect va fi finalizat în această toamnă, se poate observa cu ochiul liber că lucrările sunt într-un un stadiu incipient, executându-se operațiuni la fundațiile podului, relocări de utilități sau la bretelele prin care va fi deviat traficul. În plus, licitația pentru realizarea tablierului metalic a fost anulată recent.

Solicităm autorităților locale mai multă responsabilitate în declarații, canalizându-și astfel energia spre adevăratele blocaje ale proiectelor de infrastructură din București".

Vedeți foto și video: 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.