FOTO VIDEO Umilință totală pentru Viorica și PSD. Mesaje inedite și coroane funerare pregătite de protestatari la Târgu Mureș


FOTO VIDEO Umilință totală pentru Viorica și PSD. Mesaje inedite și coroane funerare pregătite de protestatari la Târgu Mureș

Premierul României Viorica se află într-o vizită la Târgu Mureș. Aceasta a fost întâmpinată de protestatari cu coroane funerare la intrare la Spitalul Județean Târgu Mureș. Care cei sunt nemulțumiți de guvernarea PSD voiau să-i înmâneze coroanele funerare premierului României, numai că, potrivit informațiilor, Viorica a intrat prin spate în Spitalul Județean Târgu Mureș pentru a nu da ochii cu protestatarii.

Protestatarii au pregătit noi mesaje umilitoare pentru Viorica și PSD: "#PSD hepatita roșie!", "Stai Veorica nu fugi, că de-o carte nu-i muri!", "Imunogloaba".

Jandarmeria este, desigur, și ea prezentă la manifestație și pune presiuni pe protestatari încercând să-i disperseze. Există riscul intensificării abuzurilor forțelor de ordine după ce ministrul de Interne Carmen Dan a anunțat că va începe anchetarea protestatarilor anti-PSD de la Iași și Galați.

Vă prezentăm video de la manifestație (în cazul în care nu vă merge filmarea când intrați din browser-ul Facebook-ului, folosiți celălalt browser pe care îl aveți instalat în telefon):



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.