FOTO VIDEO Umilință totală pentru Viorica și PSD. Mesaje inedite și coroane funerare pregătite de protestatari la Târgu Mureș

Premierul României Viorica se află într-o vizită la Târgu Mureș. Aceasta a fost întâmpinată de protestatari cu coroane funerare la intrare la Spitalul Județean Târgu Mureș. Care cei sunt nemulțumiți de guvernarea PSD voiau să-i înmâneze coroanele funerare premierului României, numai că, potrivit informațiilor, Viorica a intrat prin spate în Spitalul Județean Târgu Mureș pentru a nu da ochii cu protestatarii.

Protestatarii au pregătit noi mesaje umilitoare pentru Viorica și PSD: "#PSD hepatita roșie!", "Stai Veorica nu fugi, că de-o carte nu-i muri!", "Imunogloaba".

Jandarmeria este, desigur, și ea prezentă la manifestație și pune presiuni pe protestatari încercând să-i disperseze. Există riscul intensificării abuzurilor forțelor de ordine după ce ministrul de Interne Carmen Dan a anunțat că va începe anchetarea protestatarilor anti-PSD de la Iași și Galați.

Vă prezentăm video de la manifestație (în cazul în care nu vă merge filmarea când intrați din browser-ul Facebook-ului, folosiți celălalt browser pe care îl aveți instalat în telefon):