Frăția mahalagiilor. Cazanciuc îi ia apărarea lui Romașcanu: "Are o relaţie foarte bună cu presa!"

Șeful interimar al Senatului, pesedistul Robert Cazanciuc, și-a manifestat solidaritatea cu Lucian Romașcanu, proaspăt suspendat din funcția de purtător de cuvânt al PSD pentru limbajul grobian adresat jurnaliștilor. Concret, Cazanciuc a spus că Romașcanu merită o șansă, căci și-a cerut scuze.

Cazanciuc: "Şi-a cerut scuze pentru o discuţie privată care a apărut în spaţiul public (...) Atunci când oamenii greşesc şi recunosc greşeala cred că merită o şansă, mai ales că nu se întâmplă foarte des. Domnul Romaşcanu are o relaţie foarte bună cu presa. Vine din rândul presei. Din punctul meu de vedere acest incident este închis".


CONSULTAȚI ȘI: VIDEO Mahalaua PSD. Romașcanu înjură jurnaliștii: "O să mai primească o p... în c.. toți!". Angajata Biroului de Presă pesedist a continuat în aceeași notă murdară: "Poate le place!"

De fapt, Romașcanu și-a cerut scuze cu jumătate de gură, spunând chiar că nu este sigur că a înjurat: "#scuzepublice

Azi, înaintea conferinței de presă, pe un fond încărcat, se pare că am avut o scăpare de limbaj pe care o regret.

În contextul plecărilor din partid am avut o reacție exagerată care, totuși, fiind în SPAȚIU PRIVAT și într-o CONVERSAȚIE PRIVATĂ, n-ar fi trebuit să fie făcută publică. A fost făcută publică și, în consecință, îmi prezint SCUZELE de rigoare.

Repet, daca a existat o ieșire nepotrivită, aceasta a fost exclusiv generată de traseiștii acestei perioade.

Respect presa, am peste 20 de ani de muncă în această industrie, îi asigur și pe această cale pe jurnaliști de tot respectul meu.

Mulțumesc pentru înțelegere!

🙏🏻

PS înțeleg blamul politic al celor din PNL în special, e campanie. Sunt convins că dumnealor, în spațiu privat, își aleg cu mare grijă cuvintele...", a scris Romașcanu pe Facebook.