GALERIE FOTO Cartierul groazei. Dăncilă a cufundat România în noroaie. Avertismentul unui cetățean: Ambulanța nu poate ajunge la oameni, nu putem duce copiii la școală, iar bătrânii nu pot merge să ia o pâine!

"Astăzi avem PNDL, programul de care depind şansele de dezvoltare a multor comunităţi. Cu ajutorul acestor programe am scos ţara din noroaie, ca să mă exprim mai plastic”, s-a lăudat premierul Viorica Dăncilă pe 18 februarie 2019.

Dar realitatea din teren este cu totul alta și nu doar în mediul rural, ci chiar și în orașe. Cauzele care stau la baza României înglodate sunt multiple: lipsa investițiilor, incompetența celor de la guvernare, rata rușinoasă de absorbție de fonduri europene, căci pesediștii nu vor bani europeni pentru că se pot fura foarte greu.

Un cetățean a publicat pe Facebook o galerie foto cu un cartier al orașului Vaslui. După cum veți vedea în imaginile de la finalul articolului, putem să îi transmitem premierului Viorica Dăncilă că, de fapt, a menținut țara sau chiar a cufundat-o și mai mult în noroaie.

"Să nu credeți cumva că suntem într-o fundătură a vreo unei comune.Nu ,doamnelor și domnilor suntem în orașul Vaslui ,mai exact în fosta suburbie Brodoc devenită cartier al orașului Vaslui! Nu poți duce copii la școală, bătrânii nu pot ieși să își ia o pâine,ca să ajungi la serviciu e o adevărată aventură prin nămol până la genunchi și să nu mai vorbim de vreo urgență medicală căci nu ar exista nici o șansă să ajungă vreo ambulanță! vă mulțumim pentru atenție!", a relatat respectivul cetățean.

Sursa foto: Dafinei Oana / Facebook