GALERIE FOTO Disperare mare la PSD: Firea se folosește de panourile publicitare din București pentru a-l ataca pe Nicușor Dan la final de campanie


GALERIE FOTO Disperare mare la PSD: Firea se folosește de panourile publicitare din București pentru a-l ataca pe Nicușor Dan la final de campanie

După ce a vărsat lacrimi împreună cu propagandista Dana Budeanu, sperând că va emoționa electoratul din București, Gabriela Firea apelează la tehnici extrem de murdare de a face campanie în ultima zi, inclusiv ilegale dacă România ar avea instituții funcționale.

VEDEȚI ȘI: VIDEO Primăriței Firea i-au dat lacrimile în timp ce Budeanu îi aducea osanale grețoase: "Am plâns cu Pandele când ai vorbit la Gâdea"

Concret, Firea se folosește în aceste momente de panourile publicitare din București pentru a lansa atacuri la adresa contracandidatului Nicușor Dan. Panourile publicitare din prima imagine sunt amplasate pe magazinul Cocor, la Piața Unirii. În a doua imagine panoul publicitar este amplasat la Piața Romană.

Mai mult, în una dintre imagini puteți observa scrisă sintagma #jesuispanaramă, Firea încercând să se victimizeze pentru faptul că Nicușor Dan i s-a adresat la un moment dat cu apelativul "panaramă" într-un discurs.

Sursa foto 2: Oana Lovin

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.