GALERIE VIDEO Melteanul recidivist Orlando "Discotecă". Derapajele lui Teodorovici NU sunt o noutate


GALERIE VIDEO Melteanul recidivist Orlando "Discotecă". Derapajele lui Teodorovici NU sunt o noutate

Eugen Teodorovici, ministrul demis al Finanțelor, a fost protagonistul în cursul zilei de marți, 29 octombrie, al unei serii de derapaje verbale grave în cadrul audierilor din comisiile reunite de specialitate unde propunerea PNL de ministru de Finanțe, Florin Cîțu, a primit aviz negativ. Dar ieșirile de meltean ale lui Teodorovici nu sunt o noutate, iar în cele ce urmează puteți urmări o galerie video sugestivă. 

Teodorovici, către Cîțu:

"V-am mai spus eu, cu mine s-a închis. (…) Îmi plac c**vele, dar nu în politică".

"Dle Cîțu, că sunteți hoț, știe toată lumea".

Teodorovici, către un parlamentar USR:

În timp ce Teodorovici îi explica lui Florin Cîțu ce provocări va întâmpina la Ministerul Finanțelor, un parlamentar USR i-a spus că dacă era atât de bun nu mai ajungea să fie demis.

“Dacă făceați tot ce ziceți aici, dacă erați așa de bun nu mai erați demis”, a observat un parlamentar USR.

Eugen Teodorovici: Eu demis? Tu de unde vii? De unde ești?

Parlamentar USR: De la USR.

Teodorovici: Au, mânca-ți-aș! Ia-ți-l pe Barna și duceți-vă unde se duce el, dar grămadă, chiftelele vi le fac eu!”.



Pe 10 octombrie 2019, "Discotecarul" Orlando Teodorovici a avut o reacție incalificabilă la adresa unui reporter B1 imediat după votul pe moțiunea de cenzură. Concret, acesta a dat dovadă de mitocănie întrebând-o pe jurnalistă dacă este "liberă diseară". Scenele s-au petrecut pe holurile Palatului Parlamentului, acolo unde jurnalista încerca să obțină o declarație de la fostul ministru al Finanțelor, cel care și-a pierdut funcția în urma votului pe moțiunea de cenzură.

Jurnalista s-a prezentat a fi de la "b1.ro", moment în care Teodorovici a început să o ironizeze: "de la boii.ro? Ce e asta?", a afirmat discotecarul. Acesta a ignorat întrebările jurnalistei, întrebând-o în schimb: "sunteți liberă diseară? Nu prea vă văd la față".

"Îmi faceți curte? Faceți curte că nu vă văd ochișorii, dinții văd că îi aveți puși!", a mai spus Teodorovici.



Pe 13 martie 2019, Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici îi adresa o serie de injurii senatorului Florin Cîțu în timp ce liberalul depunea un amendament: ”Ești frumos! Chiparosule! După ce că ești urât, mai ești și prost. Ai auzit? Cîțule, după ce că ești urât, ești și prost!”.



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.