Generalul izmană, Gabriel Oprea, moare de grija PLUS și a Pro România: "Sunt partide de Intelligence. Spre deosebire de ei, eu sunt militar cu gradele la vedere"!


Generalul izmană, Gabriel Oprea, moare de grija PLUS și a Pro România: "Sunt partide de Intelligence. Spre deosebire de ei, eu sunt militar cu gradele la vedere"!

Generalul izmană, Gabriel Oprea, a susținut o coferință de presă la Borșa în care a fost chestionat inclusiv cum a reușit să aibă partidul lui Victor Ponta, Pro România, respectiv PLUS, formațiunea politică a lui Dacian Cioloș, două cifre în sondaje. Răspunsul generalului izmană a fost unul din sfera PSD-istă ce ține de obsesia statului paralel și anume că atât Pro România, cât și PLUS sunt partide de Intelligence, astfel etichetându-le indirect ca având legături directe cu serviciile. 

Redacția Podul.ro îi transmite și lui Gabriel Oprea și celor din PSD și mai ales lui Liviu Dragnea că ei sunt statul paralel, statul paralel față de buna guvernare și va veni momentul în care vor plăti și pentru corupție și pentru incompetență și pentru toate abuzurile comise față de cetățenii de bună credință ai României

"Păi vă spun eu cum. Sunt partide de Intelligence. (...) Spre deosebire de ei, eu sunt militar cu gradele la vedere, aceasta să fie foarte clar, eu știu ce înseamnă munca de teren", a declarat generalul izmană. 

Amintim un atac recent din același tipar al președintelui PSD, Liviu Drangea la adresa PLUS și Pro România în care acesta afirma că securiștii și-au făcut 2 partide, unul de stânga și unul de dreapta. 

"Securiștii și-au făcut 2 partide, unul pe stânga și altul pe dreapta. Pe stânga este partidul lui Maior și Coldea, Pro România, și pe dreapta partidul lui Cioloș. Este simplu. Asta arată o foarte mare disperare, faptul că au început să desfacă conservele, arată o mare disperare ceea ce este de bine", afirma Dragnea pe 3 februarie 2019. (citiți AICI știrea integrală)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.