Golăneală mizerabilă a Antenei 3: Cumpănașu, prezentat drept candidatul anti-sistem care îl va ”spulbera” pe Iohannis. Ciripoi a relatat povestea ursulețului


Golăneală mizerabilă a Antenei 3: Cumpănașu, prezentat drept candidatul anti-sistem care îl va ”spulbera” pe Iohannis. Ciripoi a relatat povestea ursulețului

Fostul pușcăriaș și turnător al Securității – l-am numit pe Sorin Roșca Stănescu, supranumit ”Ciripoi” pentru apucăturile sale – și mereu miratul gargaragiu Răzvan Dumitrescu i-au lansat pe sticlă candidatura dubiosului unchi Alex Cumpănașu, la oficina manipulatorie Antena 3, păpușată de fostul turnător securistoid Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun.

Ciripoi și Dumitrescu i-au ridicat osanale grețoase incalificabilului personaj Cumpănașu, care se cațără pe cadavrul propriei nepoate, cu primitivism înfiorător, de dragul agendei personale.

Diversionist de meserie, Cumpănașu a girat un show de-a dreptul monstruos, zgomotosul sinecurist fiind întrerupt doar de spoturile publicitare dedicate substanțelor anti-păduchi.

Unchiul a preluat în totalitate mesajele PSDăncilă și, instigat de fostul pușcăriaș Ciripoi, a început să zbiere în direct că președintele Klaus Iohannis ar fi marele responsabil pentru ororile de la Caracal, fiindcă el, Cumpănașu, ar fi ”demonstrat” că România este condusă de o mare rețea mafiotă, iar un șef de stat n-ar mai avea cum să câștige un nou mandat într-o atare situație.

Moment în care, printre ecourile răcnetelor lui Cumpănașu, abia potolit, Ciripoi s-a remarcat cu o întrebare care spune totul atât despre inteligența lui, cât și despre caracterul purtătorului:

–  Dar ursulețul? Vă mai amintiți povestea ursulețului?

Și Ciripoi a declanșat un nimicitor atac-surpriză la adresa lui Iohannis, care, acum doi ani, când a murit un ursuleț, nu a făcut nu se știe ce analiză, deși nu-i deloc clar de ce ar fi trebuit s-o facă chiar șeful statului, și uite că în prezent dispar ființe umane, ceea ce ar însemna că, în mandatul lui Iohannis ar fi avut loc o trecere de la disparițiile de animale la disparițiile de oameni. Răvășitor atacul lui Ciripoi, nu?

La rându-i, antenistul Răzvan Dumitrescu mai că nu a vorbit despre OZN-uri, unica sa obsesie fiind ”rețeaua” din care ar face parte Gheorghe Dincă, ”rețea” ce nu este acreditată de absolut nici un indiciu, darămite de probe, motiv pentru care anchetatorii nu merg pe o astfel de pistă.

Scenariul ”rețeaua” este iubit de propagandiștii Sputnik, fiindcă menține active zvonurile și minciunile privind baza americană de la Deveselu, care-i stă în gât lui Putin. E unul dintre motivele pentru care Sputnik l-a adoptat deja pe caraghiosul și morbidul unchi-candidat.

Cumpănașu a avut și nesimțirea de a-i insulta la grămadă pe toți jurnaliștii care-l critică, acuzându-i că ar fi, cică, ba agenți ai KGB și GRU, ba ai SRI, moment în care Ciripoi și Dumitrescu mai că l-au pupat pe frunte.

De notat că personajul-căpușă Alex Cumpănașu nu a contribuit cu absolut nimic la ancheta crimelor de la Caracal, ba chiar e promotorul celor mai evidente și împuțite fake news-uri, pe care le revarsă pentru a-și atinge obiectivele personale. În schimb, unchiul a urlat în direct că fără intervenția lui providențială s-ar fi aflat doar 5% din cele întâmplate în cazul ”Caracal”. Delirul acesta obraznic reprezintă o nouă injurie adusă presei independente de investigații care s-a ocupat de caz și a pus o presiune constantă și legitimă pe autorități.  

La Antena 3, Cumpănașu a vorbit numai și numai despre el, într-o română aproximativă, numele Alexandrei fiind abia rostit. Este realmente uluitoare mediocritatea discursului emanat de Cumpănașu, mesajele lui fiind pline de agramatisme, de banalități și de baliverne ce exced orice logică, fapt care ridică multiple semne de întrebare privind gradul real de școlarizare al acestuia. Având în vedere incalificabila evidență că Alex Cumpănașu se cațără pe cadavrul propriei nepoate, semnele de întrebare se extind și asupra tradiționalilor șapte ani de acasă.

În timpul emisiunii s-a discutat pe față, ca la iarmaroc, despre tranzacționarea în voturi pro-Cumpănașu a marii emoții stârnite de crimele de la Caracal, făcându-se trimitere la sentimente și instincte primare, brute.

De notat că Alex Cumpănașu a venit la Antena 3 montat să-i acuze și să-i bălăcărească pe Klaus Iohannis și pe Mircea Diaconu (actorașul comunistoid candidează din partea Pro România-ALDE), dar nu a suflat nici o vorbă despre prezidențiabila social-democrată Viorica Dăncilă, reiterând, în schimb, toate mesajele PSD, ceea ce reprezintă un nou indiciu că, în realitate, imoralul și primitivul unchi nu este altceva decât au diversionist și un agent electoral al partidului celor trei trandafiri. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.