Grapini, taxată virulent de un cetățean: "Sper să nu te mai întâlnesc niciodată, Maria! Mi-e ruşine şi-mi pare rău că exişti"!

Europarlamentara Maria Grapini și-a dat arama pe față miercuri, 27 februarie, după votul din Comisia LIBE privitor la nominalizarea candidatului care este în cărți pentru șefia Parchetului European. Concret, Grapini a încercat să fure din voturile Laurei Codruța Kovesi, dar europarlamentara verzilor Judith Sargentini a oprit-o, informează.

VEDEȚI AICI VIDEO-UL CU MOMENTUL RUȘINOS: Grapini a încercat să fure voturile acordate de Comisia LIBE lui Kovesi. Unul din europarlamentari a oprit-o

Momentul a fost taxat inclusiv de un cetățean care s-a întâlnit în trecut cu Maria Grapini și s-a pozat cu ea (puteți vedea imaginea AICI). Concret, bărbatul i-a adresat o serie de critici dure europarlamentarei spunând chiar că nu vrea să o mai întâlnească niciodată.

„mi-e ruşine şi-mi pare rău că te-am cunoscut
mi-e ruşine şi-mi pare rău că te-am învăţat să foloseşti Facebook
mi-e ruşine şi-mi pare rău că reprezinţi Romania în PE
mi-e ruşine şi-mi pare rău că exişti.
Eşti o MIZERIE de politician.
Eşti o MIZERIE de antreprenor.
Eşti o MIZERIE de om.
Sper să nu te mai întâlnesc niciodată, Maria... şi spre binele tău, ar trebui să speri şi tu asta”, scrie bărbatul pe Facebook, alături de o fotografie în care apare alături de Maria Grapini. Acesta a postat mesajul respectiv chiar pe pagina oficială a europarlamentarului, la una din postările lui Grapini", a scris bărbatul într-o postare pe Facebook.