Gruparea KGB-GRU din jurul lui Ion Iliescu și MĂCELUL Revoluției. Conjurația foștilor cominterniști

Politologul, scriitorul și profesorul Dan Pavel explică, prin intermediul unei postări pe Facebook, că gruparea din jurul lui Ion Iliescu era înțesată, în decembrie 1989, de numeroși agenți KGB sau GRU, mulți dintre aceștia fiind foști cominterniști și staliniști de cea mai joasă speță.

Podul.ro vă prezintă considerațiile lui Dan Pavel.

”Am scris despre asta acum aproape treizeci de ani, dar abia acum recunosc autoritățile prezența masivă în jurul lui Ion Iliescu a unui grup aparte. Se vorbește acum despre FILOSOVIETICI (generali și ofițeri superiori). Vezi rechizitoriul Parchetului General.

Ce filosovietici? De fapt, erau agenți KGB sau GRU. Ceea ce nu se menționează în rechizitoriu este că unii erau vechi cominterniști.

După venirea sa la putere, Cominternul a fost subordonat lui Stalin, iar din punct de vedere operativ serviciilor sovietice de poliție politică. Mai multe despre Comintern am scris în ”Grajdurile lui Augias”. Nu mai insist aici. Își mai aduce aminte cineva de Alexandru Bîrlădeanu? Mai erau și alți cominterniști (cine îi știe?), plus fii de cominterniști (guess who?).

Știți care erau directivele Cominternului pentru România? Nu degeaba (în perioada interbelică) a fost în afara legii Partidul Comunist din România, un partid de trădători.

Toți acești indivizi se sacrificau chipurile pentru INTERESUL NAȚIONAL al României. Și Ceaușescu a fost un cominternist, un stalinist, un internaționalist. După ce Dej a vrut mai multă putere, internaționaliștii au devenit naționaliști. Mulți au fost păcăliți de această mascaradă. Comuniștii erau niște cameleoni perfecți. Mai tîrziu, Iliescu a devenit din comunist un promotor al democrației și capitalismului. Voi reveni asupra acestor chestiuni”, scrie Dan Pavel.