Gulbenkian, dezvăluire despre Daniel Dragomir: "Ai uitat ce făceai de fapt pe-acolo, tovarășe locotenent-colonel?"

Președintele Fundației EurHonest, Florin Mihai Gulbenkian, îl acuză pe fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, că a șantajat „cetățeni arabi, patroni de firme, să cotizeze la SRI, sub amenințarea expulzării”.

„Ce distrus este și lent-colonelul Dragomir ăsta!!!

Cap de listă sunt doi oameni aduși de Livache în ANAF și recrutați imediat în SRI, plus cei doi procurori, foști colegi de-ia lu' Victoraș, recrutați oficial de SRI încă de când lucrau în PTB și puși să conducă antifraudă din ANAF. Pe când lucrau la PTB, cei doi procurori asigurau oficial legătură instituției cu SRI-ul.

Dragomire, și tu ai fost beneficiar al unor informații de la omul vostru cu funcție de șef cabinet... în special când santajai cetățeni arabi patroni de firme să cotizeze "la SRI", sub amenințarea expulzării... sau ai uitat ce făceai de fapt pe-acolo, tovarășe locotenent-colonel???...

Adevărul este că împanzirea ANAF-ului cu sereisti, constituirea Antifraudei că apendice al SRI, selecția personalului din antifraudă doar pe baza recomandărilor SRI, toate acestea s-au făcut în urma deciziei politice a lui Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabi Oprea, Sebi Ghiță și George Maior. Dragomire, ia să te văd cum dai în PSD pentru tâmpeniile ilegale și complet neconstituționale pe care le-a implementat în ultmii ani...”, a scris Florin Mihai Gulbenkian pe Facebook.