Guvernul Orban, pus la zid de un jurnalist: "Dacă cred că o să uităm de Arafat, le spun că se înșală"!

Miercuri, 4 decembrie, se împlinește o lună de când a avut loc învestirea Guvernului Orban. 

Pe 6 noiembrie, premierul Ludovic Orban declara pentru Podul.ro că în maxim o săptămână de la acea dată se va finaliza analiza Ministerului de Interne în legătură cu demiterea sau păstrarea în funcție a actualului secretar de stat, șef al DSU, Raed Arafat

CONSULTAȚI ȘI: VIDEO Ludovic Orban anunță când se va lua o decizie în cazul demiterii lui Raed Arafat

Au trecut mai mult de două săptămâni de când trebuia finalizată analiza în cazul lui Raed Arafat. În acest context, jurnalistul Mircea Marian, de la publicația Newsweek, i-a avertizat pe liberali că se înșală dacă ei cred că românii uită de subiectul demiterii lui Arafat. Mai mult, jurnalistul a precizat că în prezent activează în funcțiile de conducere ale MAI cei de pe vremea PSD. 

Redăm mesajul jurnalistului:

"Știți, eu m-am săturat să scriu că mâine se face o lună de când s-a schimbat guvernul, iar Raed Arafat e bine-mulțumesc în post. Majoritatea șefilor din MAI sunt ăia de pe vremea PSD, nu mai vorbesc de șefii de inspectorate, inclusiv pretenul de la Argeș al doamnei Carmen Dan. Ca să schimbi un secretar de stat, numit po-li-tic, politic, n-ai nevoie să chemi resursele umane, să faci evaluări. Ți-l asumi sau îl schimbi în câteva ore prin decizie a premierului.

Cei care conduc acest guvern pot opta: să-l păstreze pe Arafat sau să-l schimbe, așa cum cer, cred eu, mulți dintre cei care au stat în stradă. Dacă cred că o să uităm de Arafat, le spun că se înșală. Deci, decizia lor. Se va trage linia, în iunie, în noiembrie".