Halucinanta iresponsabilitate și incompetență de la Institutul Matei Balș: Pacientul nr. 24 lăsat să aștepte 12 ORE până să fie preluat cu izoleta! România în vremurile coronavirusului bate orice film

Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș și autoritățile care ar fi trebuit să acționeze eficient și prompt în cazul epidemiei de coronavirus au dat dovadă de incompetență și iresponsabilitate strigătoare la cer în privința pacientului nr. 24, care s-a întors din Londra la sfârșitul lui februarie și, după ce s-a prezentat recent la Balș și i s-a confirmat îmbolnăvirea, a fost lăsat să aștepte nu mai puțin de 12 ore până să fie preluat cu izoleta, și asta doar după repetatele sale solicitări telefonice. Ce fel de prevenție fac autoritățile având în vedere această degringoladă ce devine generală?

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) avertizează, pe Facebook, că România în vremurile coronavirusului bate orice ficțiune:


”Deci: pacientul nr. 24 fusese la Londra la sfârșit de februarie, a făcut febră, s-a dus la Balș și a așteptat rezultatele testelor. Și, într-o zi, citește la știri că un cetățean, întors din UK, care prezenta caracteristicile sale  :))), a fost diagnosticat pozitiv.

Omul nu fusese informat de nimeni!!! Dă telefoane vreo două ore, nimeni nu știe nimic. În sfârșit, e sunat, i se confirmă că e infectat și i se spune să aștepte izoleta. Și o așteaptă 12 ore  :))))

Acum e la Balș.

Ciuma+Decameronul, spanac. România în vremurile coronavirusului bate orice ficțiune. Și e doar începutul”.