Halucinațiile candidatului PSD la europarlamentare, Chris Terhes, la 3 zile după 10 august 2018: "Iohannis dorește război civil și moarte de om în România pentru a-și pune încă un Guvern"


Halucinațiile candidatului PSD la europarlamentare, Chris Terhes, la 3 zile după 10 august 2018: "Iohannis dorește război civil și moarte de om în România pentru a-și pune încă un Guvern"

PSD și-a desemnat lista de candidați la europarlamentare, una menită să discrediteze și mai mult România pe plan extern. Jurnalista Ramona Ursu a pus accentul pe cel de-al patrulea candidat al PSD de pe lista la europarlamentare, pastorul Chris Terhes. 

Pe lângă faptul că pare pus acolo cu mâna de alt pastor, propagandist al PSD și lingău al lui Dan Voiculescu, Mihai Gâdea, jurnalista Ramona Ursu a venit cu un detaliu foarte important de trecut în revistă și anume un text scris de Chris Terhes la trei zile după opresiunea Jandarmeriei asupra manifestanților anti-PSD din data de 10 august.

În textul cu pricina, Chris Terhes l-a acuzat pe Klaus Iohannis, după evenimentele din 10 august, că urmărește să aibă loc un război civil în care să moară oameni pentru a pune ulterior mâna pe guvernare.

Astfel, trebuie să subliniem un îndemn, invocat de altfel și de Ramona Ursu: votați pe 26 mai la alegeiri pentru a tăia din avântul unor astfel de specimene precum Chris Terhes.

"La trei zile după ce Jandarmeria lui Carmen Dan a bătut și a gazat oameni în Piața Victoriei, la protestul Diasporei, preotul Chris Terhes scria pe Facebook așa: “Klaus Iohannis dorește război civil și moarte de om în România”. Terhes e pe lista PSD pentru europarlamentare. Sper că am mai adăugat un motiv pentru care să fim, măcar noi, oameni normali, să mergem la vot, să punem ștampila folosindu-ne mintea și să scăpăm de ei", a scris Ramona Ursu. 

Vă prezentăm integral textul halucinant al pastorului Chris Terhes:

"Klaus Iohannis doreste razboi civil si moarte de om in Romania

Conferinta de presa a lui Klaus Iohannis de azi confirma ca acesta a dorit "sa moara oameni" la protestul din 10 august, pentru a justifica schimbarea guvernului. Daca nu putea forta o demisie a lui Dancila, cum a fost in cazul Ponta dupa Colectiv, cerea sclavului Lazar sa o puna sub acuzare pentru genocid si o suspenda.

Omul acesta nu s-a dat si nu se va da de la nimic inapoi pentru a-si pune propriul guvern. Daca e cazul, nu se va da inapoi nici de la a genera situatii unde sa moara romani ori sa se omoare intre ei.

Intreb doar: cati romani trebuie sa moara pentru ca Iohannis sa-si puna inca un guvern?

Intre democratie si tiranie, unde puterea este concentrata in mana unui individ, eu aleg sa sustin democratia, chiar daca nu sunt de acord cu politicile partidului care intr-un ciclu electoral a castigat alegerile. Partidele intra si ies de la guvernare, ordinea democratica trebuie sa ramana insa.

Ceea ce doreste Iohannis este sa rastoarne aceasta ordine democratica doar pentru a-si pune propriul guvern. Iar dupa cum se vede, a dorit sa mai "moara oameni" pentru a face asta si nu se va da inapoi de la nimic pentru ca sa se intample.

Romania cu un guvern "al lui" Iohannis, care are deja serviciile sub el, care controleaza parchetele prin sclavul Lazar, care controleaza opozitia, care vrea sa controleze si PSD, care controleaza o parte a presei, care controleaza "societatea civila", ce democratie mai e?

In afara de a merge prin vacanta exotice, ce a facut Iohannis pentru Romania de cand e presedinte, ca sa doreasca toata puterea?

Intr-o democratie oamenii se bat in idei si proiecte. De cand a venit Iohannis acest lucru nu se mai intampla, ci au ajuns sa se bata romanii intre ei.

Credeti ca e pentru binele Romaniei si bunastarea romanilor aceasta solutie oferita de Iohannis, de dezbinare a romanilor si control a intregii puteri executive in mainile sale?", a halucinat Chris Terhes pe 13 august 2018.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.