Hilde Brandl evidențiază principalul efect al bugetului "PSDragnea": "Toți românii vor plăti mai mult la stat în 2019"!


Hilde Brandl evidențiază principalul efect al bugetului "PSDragnea": "Toți românii vor plăti mai mult la stat în 2019"!

Femeia de afaceri din cadrul PNL Hilde Brandl susține luni, 11 februarie, pe Facebook că taxele și impozitele vor crește ca urmare a Ordonanței de Urgență 114, pe care a adoptat-o Guvernul Dăncilă în decembrie 2018.

„Toate taxele și impozitele locale vor crește ca urmare a OUG 114 pe care a Guvernul a adoptat-o în ultimele zile ale anului trecut”, scrie Brandl.

Totodată, Hilde Brandl menționează principalul efect al bugetului PSDragnea și anume că toți românii vor plăti mai mult la stat în 2019.

„Practic toți românii vor plăti mai mult la stat în acest an doar pentru ca Dragnea să aibă în continuare bani pentru a susține acest buget dezastruos și deficitar”, mai spune Hilde Brandl.

Revoltată, Hilde Brandl aduce acuzații grave la adresa Partidului Social Democrat întrucât banii sunt duși din nou către primarii lor, pensii speciale și camarila de partid și nu către spitale, școli, infrastructură cum ar trebui într-o țară normală.

Mă uit acum la dezbaterile pe buget din Parlament. PSD duce iar banii către primarii roșii, către pensii speciale și către camarila de partid.

Nici vorbă de spitale, școli sau infrastructuă. Încearcă să ne ia ochii cu niște containere pe care le vor transforma în toalete pentru elevi. Containere. Ca în Africa. Iar noi ar trebui să fim mulțumiți și să aplaudăm”, încheie postarea femeia de afaceri.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.