Hilde Brandl îl ironizează pe Tăriceanu: "Ai început să vorbești precum Kovesi"


Hilde Brandl îl ironizează pe Tăriceanu: "Ai început să vorbești precum Kovesi"

"Am discutat cu doamna Dăncilă despre o regândire a programului de guvernare, am discutat despre câteva subiecte puternice care să dea mesajul că ne preocupă chestiunile care sunt pe agenda populației și aici vă pot spune două subiecte majore, care constituie vulnerabilitățile în acest moment: corupția și incompetența, cuplată cu nepotismul", a declarat Tăriceanu într-un interviu pentru Mediafax.

CITIȚI ȘI: Tăriceanu, mostră de prefăcătorie după ieșirea partidului 4% de la guvernare. Discurs despre “corupție”, “incompetență” și “nepotism”

În acest context, liberala Hilde Brandl îl ironizează pe Tăriceanu pentru schimbarea de discurs ce a survenit în urma ieșirii ALDE 4% de la guvernare. Concret, Hilde Brandl îi transmite lui Tăriceanu că a început să vorbească precum Laura Codruța Kovesi, președintele ALDE spunând despre guvernarea PSD că e caracterizată de corupție, incompetență și nepotism, ceea ce nu e convenabil propagandei Antena 3.

"Când era la putere, Tăriceanu ne zicea zi de zi că principalul dușman al României este statul paralel. Nu era interviu sau declarație publică în care acesta să nu ne explice cum statul paralel a construit o dictatură în România și că el e una dintre victime. El, președintele Senatului era o victimă.

Ei bine, de două zile a plecat de la guvernare și deja și-a schimbat discursul. Acum problema e corupția, incompetența și nepotismul. Măi Căline, ești bine? Nu de alta dar ai început să vorbești precum Codruța Kovesi. Să vezi ce o să pățești dacă află domnul Gîdea.

La cum va reacționa domnul Ciuvică nici nu vrea să mă gândesc :))", spune Hilde Brandl.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.