Hipstereala liberalului cu ochelari galbeni, taxată dur de votanți: „Exact asta așteaptă românii care au stat 8-9-10 ore la rând să îi voteze: să facă miștouri în Parlament”


Hipstereala liberalului cu ochelari galbeni, taxată dur de votanți: „Exact asta așteaptă românii care au stat 8-9-10 ore la rând să îi voteze: să facă miștouri în Parlament”

Gestul liberalului Gigel Știrbu de a citi textul moțiunii de cenzură împotriva guvernului Dăncilă, în plenul Parlamentului, având pe nas o pereche de ochelari galbeni a fost percepută de mulți cetățeni drept o abordare în bătaie de joc a unei chestiuni deosebit de serioase: alungarea PSD-ului de la guvernare. Chiar dacă Gigel, fost ministru al Culturii, a explicat că a folosit ochelarii de „hipster”, cadou de la soție, pentru a dinamiza și colora puțin anostul moment al moțiunii, internauții care n-au uitat USL-ul de tristă amintire s-au dezlănțuit împotriva liberalilor.

Pe pagina de Facebook a digi24 cele mai multe din comentariile adresate lui Știrbu sună cam așa:

Caleen Pop: Deosebit simt al umorului. Exact asta asteapta romanii care au stat 8-9-10 ore la rand sa ii voteze: sa faca mistouri in Parlament. Cine a zis ca PNL e un PSD pe galben n-a fost departe de adevar.

Constantin Bogdan Gabriel: PNL acceasi mizerie ca PSD, acceasi oameni grizonati cu aceleasi apucaturi. Din aceasta cauza nu le plac tinerii hipster de la USR, pentru ca nu sunt ca ei, nu gandesc ca ei, adica numai la ei. Ii roade pe marii "liberali" ca USR/PLUS au luat mai multe voturi ca ei in strainatate si in marile orase si au inceput sa ii atace. Tot ce trebuie sa faca USR/PLUS este sa ii lase sa se faca singuri de ras, fara sa le dea replica, pentru ca ar insemna sa coboare in "mocirla" lor de politicieni.

Mihai Musat: Te expui intr-un mod jalnic, nu a mai ramas nimic nici din adevaratul PNL.
PNL trebuie sa vada si fara ochelarii galbeni ( dar de fapt sunt rosii) ca USR-PLUS sunt in trend ca si optiune a electoratului

Mihail Nicolae: Ii spun idiotului mistocar ca nu am nici cercel nici trotineta dar votez doar USR-PLUS. Ei sa refaca dracu USL-ul ala mai repede ca asta este de fapt strategia lor. Asta daca a disparut acel USL al lor. Se pare ca a stat pitit si va renaste acum dupa disparitia lui Dragnea. Altfel nu inteleg de ce au devenit asa critici la adresa celor cu care ar trebuis a faca de fapt opozitie.


Adrian Chis: Dacă va continua în modul acesta PNL, voi renunță la ei în favoarea USR. adversarul este PSD sau încă nu le-a trecut de la divorț. Rușine acestui gunoi de om

Încântat de ideea de a fi ”hipster”, la concurență cu cei de la USR, liberalul a spus pentru Digi24.ro că intenționează să dea un atac și mai aplicat la electoratul cuplului Barna-Cioloș: ”îmi pun cercel și îmi iau și trotinetă”. 

Moțiunea de cenzură a fost citită miercuri în plenul Parlamentului și urmează să fie dezbătută și votată marți, săptămâna viitoare. Pentru ca Guvernul Dăncilă să fie demis, este nevoie de minimum 233 de voturi. 

CITEȘTE ȘI: Textul moțiunii de cenzură: "Guvernul Dăncilă trebuie demis!" De câte voturi e nevoie ca Viorica să plece de la Palatul Victoria

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.