"Iași merită mai mult decât PSD!" Protest împotriva grupului infracțional PSD în ziua mitingului organizat de Dragnea


"Iași merită mai mult decât PSD!" Protest împotriva grupului infracțional PSD în ziua mitingului organizat de Dragnea

Liviu Dragnea, șeful grupului infracțional organizat PSD, vrea să organizeze un miting de 40 de mii de persoane la Iași ca răspuns la primirea ostilă pe care ieșenii i-au oferit-o în data de 21 aprilie.

Cu toate acestea, Iașiul nu se predă PSD-ului. În aceeași zi cu mitingul PSD, ce va avea loc pe 9 mai, se va organiza un protest împotriva Partidului Social Democrat de la ora 15 în Piața Unirii din Iași. Anunțul manifestației anti-PSD s-a făcut prin intermediul unui eveniment creat pe rețeaua socială Facebook.

"Dragnea si PSD au anuntat ca vor sa organizeze un miting de 40.000 de persoane la Iasi, chiar in ziua summit-ului UE de la Sibiu. Probabil, Dragnea vrea sa isi ia revansa pentru faptul ca in urma cu doua saptamani a fost huiduit si apostrofat de cateva sute de oameni.

Pe 9 Mai, incepand cu ora 15:00, ne strangem in Piata Unirii din Iasi sa aratam ca Iasul nu e rosu, Iasul nu e PSD, si ca Iasi merita mai mult decat PSD! Romania merita mai mult decat PSD!", transmit organizatorii.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.