Încă un lider PSD cere rebranduirea partidului. Aceeași Mărie cu altă pălărie


Încă un lider PSD cere rebranduirea partidului. Aceeași Mărie cu altă pălărie

Încă un lider PSD propune ideea ca partidul să se rebranduiască. Este vorba despre președintele PSD Brașov, Marius Duncă. 

"Trebuie să ne gândim şi la acest aspect - culoarea, rebranduirea partidului sau vom face alianțe. Deocamdată, e mai important să nu mai fim izolați pe eșichierul politic. Pentru că noi, pe stânga, suntem izolați şi ar trebui să ieșim din această izolare, să începem să facem alianțe. (...) Personal, din punct de vedere al zonei aceasta, de Brașov, cred că ar trebui şi o regândire a culorii, nu știu dacă a numelui, păstrarea trandafirilor - pentru că aceștia reprezintă putere, forță", a declarat liderul PSD Brașov, într-o conferință de presă, conform Agerpres.

Amintim că înaintea alegerii noii conduceri, în cadrul CEx-ului paralel orchestrat de noul președinte pesedist, Marcel Ciolacu, inclusiv liderul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a propus ideea de rebranduire a partidului.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.