Încă un parlamentar infectat cu COVID-19: "Potrivit declarațiilor, nu a participat la reuniunile politice la care a fost prezent Chițac"


Încă un parlamentar infectat cu COVID-19: "Potrivit declarațiilor, nu a participat la reuniunile politice la care a fost prezent Chițac"

Mircea Banias, parlamentar PNL de Constanța, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Deputatul este asimptomatic.

Liberalul susține că nu a participat la reuniunile politice la care a luat parte senatorul Vergil Chițac, celălalt parlamentar depistat cu COVID-19.

Grupul pentru Comunicare Strategică: "În cursul zilei de luni, 16 martie a.c., au fost comunicate rezultatele testelor efectuate sâmbătă, 14 martie a.c., la Palatul Parlamentului. În urma acestora a fost confirmat un singur caz pozitiv al infectării cu noul coronavirus (COVID-19) în persoana deputatului Mircea Banias. Potrivit declarațiilor domniei sale, nu a luat contact direct cu niciunul dintre parlamentarii confirmați pozitiv cu noul coronavirus, nu a participat la reuniunile politice la care a luat parte senatorul Vergil Chițac și nu a efectuat deplasări în zone aflate sub atenționare. Deputatul Mircea Banias este asimptomatic. Și în cazul domniei sale va fi declanșată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor contacților".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.