Infractorul Coaje, mâna dreaptă a Gabrielei Firea, cel care a condus lucrările la Pasajul degeaba Ciurel, a fost condamnat definitiv pentru furt. „Albinuța” nu se sinchisește de cazier și nici de zvonurile cu privire la relația sa prea „apropiată” cu tânărul hoțoman


Infractorul Coaje, mâna dreaptă a Gabrielei Firea, cel care a condus lucrările la Pasajul degeaba Ciurel, a fost condamnat definitiv pentru furt. „Albinuța” nu se sinchisește de cazier și nici de zvonurile cu privire la relația sa prea „apropiată” cu tânărul hoțoman

Mereu în apropierea Gabrielei Firea, mereu în ipostaza de om de încredere și de bază, care cunoaște cum stă treaba cu infrastructura catastrofală a Bucureștiul, consilierul personal al primăriței Capitalei pe probleme de infrastructură, Marius Coaje, este de profesie inginer constructor, specializarea hoție, infracțiune pentru care a și fost condamnat de altfel la trei de închisoare cu supendare de către Judecătoria Ploiești.

Pentru că are cazier, el este doar angajat contractual. Pe 7 mai 2020, în dosarul 7933/281/2020, judecătorii au respins ca neîntemeiată cererea de reabilitare judecătorească formulată de petentul COAJE VALENTIN MARIUS.

Și pentru că este atât de performant, Coaje nu se ocupă doar de consilierea primarului general, ci și de consolidări, cumulând astfel ipostaza de mână dreaptă a lui Firea cu cea de director adjunct la Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic.

Și uneori, de dragul primăriței, se implică, alături de viceprimarul Aurelian Bădulescu, și în acțiuni de bruiere și agresare a contracandidaților acesteia.

Infractorul Coaje s-a numărat, astfel, printre golanii trimiși de Firea să împiedice una din primele conferințe organizate de Nicușor Dan în aer liber (mascatul din dreapta jos). Incidentul a avut loc în luna iunie.

Mai mulți cititori ne-au sesizat zilele astea că au remarcat și ei apropierea și familiaritatea neobișnuite dintre Firea și Coaje. Unii i-au scris chiar mesaje în acest sens lui Florentin Pandele, partenerul de viață și clanuri al Gabrielei Firea, „Albinuța”, cum o alintă el în siropurile virtuale pe care le publică pe pagina sa de Facebook. Pandele nu le-a răspuns însă răutăcioșilor care insinuează că Albinuța și-a găsit o Coaje mai tânără...



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.