Infractorul Dragnea i-a scris o urare bolșevicului Iliescu. Vă prezentăm o parte din comentariile acide ale cetățenilor


Infractorul Dragnea i-a scris o urare bolșevicului Iliescu. Vă prezentăm o parte din comentariile acide ale cetățenilor

Infractorul Dragnea i-a scris o urare pe Facebook bolșevicului Iliescu. Internauții l-au taxat imediat pe președintele PSD și i-au scris o serie de comentarii acide infractorului. 

"Fără îndoială, domnul Ion Iliescu a influențat decisiv parcursul nostru în ultimii 30 de ani, fiind unul dintre oamenii care au făcut România de astăzi posibilă.

Domnia sa aniversează azi frumoasa vârstă de 89 de ani. Îi transmit gânduri bune și La Mulți Ani!", i-a urat infractorul Dragnea bolșevicului Iliescu printr-o postare pe Facebook. 

Redăm comentariile cetățenilor la urarea lui Dragnea pentru Iliescu:

Mihaela Dan Care Românie? Cea a hoților și a penalilor? Cea de care fug părinții, frații și surorile noastre? Cea în care noi, tinerii, suntem batjocoriți. Oligarhilor!
Da, la mulți ani cu executare pentru amândoi. Pentru crimă împotriva umanității și pentru distrgerea unei țări!

Mircea Marian Da, știu: sunteți invidios pe mineriadele lui Ilici, la 10 august 2018 n-ați avut succesul lui, cu șase morți, zeci de nevinovați bătuți cu bestialitate și sute de persoane reținute abuziv. Înțeleg din amenințările lansate ieri la adresa opoziției că vreți să recuperați. E ok. La mulți ani, și dvs, și mentorului...#Exe.

Raul Ghiurcutan Super! Cei doi ,,eroi" care au reintrodus dictatură la noi în țară. Liviuţ....te așteaptă familia...escu cu brațele deschise! Să-ți mulțumească pentru faptul că ne-ai futut viitorul, ne-ai vândut la bucată! Ia-l pe bolșevicul de tată-tu Iliescu de braț și....să nu va fie tarâna ușoară, trădătorilor!

Irina Stan Sănătate! Suficientă cât să suporți detenția, bolșevistule! 😡

Stavrica Florin Îi doresc domnului Iliescu să trăiască măcar până când va afla că este condamnat pentru tot ce a patronat la revoluție și după Așa, țara va salva banii pe o ceremonie fastuoasă, iar el va muri exact așa cum merită. Iar dumneata domnule Livache , care ne spui că nu avem autostrăzi pentru că ne dezvoltăm prea repede, sper să ajungi să stai la rând la budă și la duș. Am zis, n-am dat cu parul.

Nicu Baa Dobitocule degeaba te chinui să schimbi legile justiției, că cei care o să vină la putere o să schimbe la loc, și o să întărească legile, iar tu idiotule nu o să mai iei 3 ani, o să iei 10 cu executare. Abia aștept să-ți citesc cărțile de 2 lei pe care o să le scrii la Rahova.

Fulgeanu Luigi-Catalin Când vezi că ai 99% feedback negativ, cum poți să mai ieși din casă?
Comunistule....parcă văd că o să ștergi postarea așa cum face și Firea.
Sau o să dai ordin să sară și postacii psd cu comentarii pozitive, ca să echilibrezi bălanța comentariilor.

Cerasela Aura Badea N-ai luat România pe persoană fizică, te prinde istoria din urmă, de abia aștept ziua aia.
Iliescu?
Un criminal.

Stefan Florin Mă întreb cum ar fi ajuns România azi dacă la acel moment 0 (zero), 1990 nu ar fi fost Iliescu cel care să preia "frâiele"!! Cred că cu mult mai bine...

Simona Cretu Da, la cât mai mulți ani! Da, bineînțeles, cu executare! Nu doar șobolanului senior, ci întregii vermine PSD! #muiepsd

Hanna Laszlo Vedea-v-aș pe amândoi în zeghe și cu lanțuri la picioare...în Deltă la tăiat de stuf la minus 10 grade.. Ptiu Satanelor.. Ne e scârbă de voi, Javrelor! 😝

Ghita Balaban D-zeu să-l ierte și să îl scape de viata asta ,, bună " din România! Datorită vouă suntem la mama dracu și suferim de dor de casa ! Muriți odată, scăpați-ne de voi!

Baciu Fanut Voiam să vă spun că tovarășul Iliescu numai este printre noi, dar Dragnea îi ține corpul în fața ferestrei sediului din Kiseleff ca să îi mai încaseze pensia și să se înțeleagă cumva cu rușii.

Raluca Răducanu Și noi îi transmitem La mulți ani! Și sănătate, ca să apuce să îi execute.

Neo Diesel Ce se aseamănă se adună! Două jeguri din istoria neagră a României? Veți ajunge la groapa de gunoi a istoriei

Adrian Turcu De abia aşteptăm să îi suflăm în lumănările de pe colivă !!!😂

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.