Infractorul Dragnea se cocoață pe referendumul pentru justiție. Acuzațiile halucinante adresate lui Klaus Iohannis


Infractorul Dragnea se cocoață pe referendumul pentru justiție. Acuzațiile halucinante adresate lui Klaus Iohannis

Infractorul Liviu Dragnea se cocoață pe tema referendumului pentru justiție. Concret, a lansat acuzații halucinante la adresa președintelui României Klaus Iohannis despre care a spus că ar fi furat case și mai mult, ar avea zeci de dosare penale.

”Eu de abia îl aștept să organizeze referendumul pe domnul Klaus Werner Iohannis. Va fi un prilej foarte bun pentru români să răspundă și la alte întrebări, cum ar fi: 

1. Câte case este nevoie să furi de la stat ca să ajungi președinte?

2. Câte zeci de dosare penale trebuie să îți fie închise de prieteni ca să poți candida la prezidențiale?

Dacă convoacă consultări la Cotroceni atunci vom lua o decizie”, a declarat Liviu Dragnea.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.