Infractorul SOV îi atacă pe cei care NU vor ca România să fie la cheremul comuniștilor chinezi. Deputat PNL: "Dacă tot ai facut dragostea aia pe un pat de bani, atâta economie trebuia să înveți și tu!"


Infractorul SOV îi atacă pe cei care NU vor ca România să fie la cheremul comuniștilor chinezi. Deputat PNL: "Dacă tot ai facut dragostea aia pe un pat de bani, atâta economie trebuia să înveți și tu!"

Deputatul PNL Pavel Popescu a semnalat că infractorul Sorin Ovidiu Vîntu este angrenat într-un amplu proces de propagandă pro-Rusia și pro-China prin vlogurile pe care le publică pe Facebook.

SOV a propagat o intoxicare la adresa liberalului, spunând despre acesta că a propus ca România să nu mai cumpere nimic de la chinezi, catalogându-l în acest context "idiot". În realitate, deputatul PNL Pavel Popescu anunța pe 2 aprilie că va depune un proiect de lege prin care solicită "blocarea tuturor investițiilor companiilor chineze în domenii denumite strategice pentru următorii 10 ani și condiționarea strictă a lor în alte domenii, pe teritoriul statului român". (mai multe detalii AICI

Deputatul PNL, pe Facebook: "Aud că într-un dialog cu "maestrul" Cristoiu, pseudo-Pablo-ul Escobar de România, Sorin Ovidiu Vînturi, ăla care se lăuda că făcea dragoste pe un pat făcut din banii furați ai românilor (nu cei de la FNI ci ăia din contrabandă), transformat acum în vlogăr, m-a numit idiot trimițându-mă la Satana. De ce? Pentru că aș fi propus să nu mai cumpărăm nimic de la chinezi. Ba mai mult, în opinia vlogărului filorus, prietenii noștri americani ar fi de vină pentru coronavirus.

Boss (cum îți place ție), hai să îți explic:

1. Nu am zis niciodată să nu mai cumpărăm nimic de la chinezi. Asta pentru că e imposibil. Dacă tot ai facut dragostea aia pe un pat de bani, atâta economie trebuia să înveți și tu. Am propus limitarea investițiilor chineze în România în domenii strategice, pentru 10 ani. Energie, telecomunicații și…mai vedem. În general, vorbim de o lege de “investment screening” dar promit să îți trimit draftul când îl termin.

2. Europa nu se va “pulveriza” așa cum v-ați dori tu și prietenii tăi securiști care au furat cu tine, care iubesc și predică Rusia și Partidul Comunist Chinez. De asta ne vom asigura noi, politicienii din generația tânără care nu am făcut dragoste pe-un pat făcut din banii românilor.

3. România este partener strategic SUA. Și așa va rămâne cât va mai ține lumea asta.

4. Din ce îmi aduc aminte, tu ai făcut dragoste pe un pat de dolari americani. Și aici ești ipocrit. Dacă în`90 ai fi făcut-o cumva pe un pat din yuani chinezești și Doamne ferește cădeai de la înălțimea aia, astăzi nu mai erai vloggăr. Dacă ipotetic ai face și azi dragoste pe un pat de bani (dar n-ai cum că banul cinstit se face greu acum în România), ti-aș recomanda tot dolarul american".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.