Înțelegere PSD-PNL pentru anticipate și alegeri într-un tur? Ludovic Orban tună și fulgeră: "Este o minciună gogonată! Face parte dintr-un arsenal de propagandă!"


Înțelegere PSD-PNL pentru anticipate și alegeri într-un tur? Ludovic Orban tună și fulgeră: "Este o minciună gogonată! Face parte dintr-un arsenal de propagandă!"

Publicația Adevărul a spus că, potrivit surselor, premierul Ludovic Orban a bătut palma cu președintele PSD Marcel Ciolacu: "social-democraţii se vor mobiliza pentru a trece moţiunea de cenzură, iar alegerile anticipate vor avea loc în data de 21 iunie, concomitent cu alegerile locale, susţin surse politice pentru Adevărul. În schimb, PNL va renunţa la alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Guvernul Orban va rămâne interimar până în iunie". (citiți AICI articolul complet) 

În acest context, premierul Ludovic Orban a declarat luni că este vorba despre o "minciună gogonată"  lansată de PSD pentru a discredita PNL în condițiile în care liberalii au un avans electoral considerabil, conform celor mai recente date din sondaje.

Ludovic Orban: "Este o minciună gogonată ca multe alte minciuni care au fost lansate de diverse site-uri sau posturi publice. Obiectivul PNL este acela de a scăpa România de PSD și de a asigura o guvernare responsabilă care să asigure dezvoltarea României. PNL nu are nimic de discutat cu PSD și în ceea ce mă privește pe mine nu am purtat de când sunt președinte al PNL nicio negociere cu niciun reprezentant al PSD, altele decât evident în cursul moțiunii de cenzură și în cursul învestirii Guvernului, negocieri individuale care au fost purtate cu parlamentari pe care am putut să-i convingem să voteze împotriva Guvernului PSD și pentru Guvernul pe care-l conduc. 

Sunt niște minciuni gogonate lansate răutăcios în spațiul public. Nu există absolut niciun fel de element de credibilitate, ci face parte dintr-un arsenal de propagandă, probabil tot al PSD, care caută să reducă avansul evident al PNL, creșterea încrederii cetățenilor în PNL și în Guvernul pe care-l conduc, prin tot felul de minciuni deșănțate".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.