Intoxicarea "Sârmei" Firea în legătură cu Iohannis a dispărut de pe pagina edilului de Facebook


Intoxicarea "Sârmei" Firea în legătură cu Iohannis a dispărut de pe pagina edilului de Facebook

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a postat pe pagina sa de Facebook un fake news de toată frumusețea. Concret, Firea a distribuit o poza în care președintele Iohannis ar părea să aibă cască. De aici și pănă la acuzele Gabrielei Firea că președintelui i s-ar șopti în cască la conferințele de presă a fost doar un pas.

CITIȚI MAI MULTE AICI PRIVIND DEMONTAREA FAKE NEWS-ULUI: FOTO VIDEO Fake news-ul "Sârmei" Firea, DINAMITAT! Mizeria propagandei PSD

Intoxicarea a fost răspândită imediat de aparatul de propagandă al PSD, ceea ce a enervat opinia publică. În cele din urmă, după un val de raportări la Facebook, postarea Gabrielei Firea a dispărut. 

Accesați AICI pagina de Facebook a Gabrielei Firea

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.