Ioan Stanomir spulberă rușinea națională Digi24 TV: ”E un mediu al IMPOSTURII! Refuz să cauționez așa ceva. Nu sunt Selly”. Prelipceanu și sinecura îndopată cu bani publici

Drept urmare a politicii editoriale  rușinoase și de foarte, foarte slabă calitate pe care a adoptat-o televiziunea așa-zisă quality Digi24 TV (îndopată cu mită guvernamentală din bani publici), politologul, scriitorul și profesorul Ioan Stanomir anunță, pe Facebook, că a luat decizia irevocabilă de a nu mai participa niciodată la emisiunile sinecurii amintite, tocmai fiindcă nu intenționează să mai cauționeze ”acest mediu al imposturii”.

CITEȘTE și Digi24 TV, fake news grețos! Televiziunea quality MINTE că PSD-istul Dan Tudorache a construit un spital! Propagandă PSD pe bani publici


Podul.ro vă prezintă comentariul lui Ioan Stanomir, care se referă chiar la o emisiune a așa-zisului jurnalist Cosmin Prelipceanu, notoriu pentru gafele comise, conformism jenant, discurs milițienesc, propagandă destrăbălată și erori rușinoase – dezavuate de orice jurnalist autentic și posesor de coloană vertebrală –, pe care le comite într-o veselie alarmantă:

”Citind aici (pe Facebook – n. red.), întâmplător, ce se petrece, în prime-time, în platoul unei televiziuni de știri la care eram invitat, din când în când (Digi24), îmi dau seama că locul meu nu mai poate fi acolo. Pentru că nu sunt Selly.

Printre altele, cred, refuzul meu de a mai cauționa acest mediu al imposturii demagogice este irevocabil. Televiziunea din România pur și simplu nu există pentru mine ca temă de conversație”.

 Sursa foto: Revista 22