Ioana Constantin, apel către instituțiile statului: "Ce a făcut Florea trebuie să facă obiectul unei anchete pe cel puțin 2 teme!"

Secretarul general al PMP, Ioana Constantin, a atras atenția că instituțiile statului trebuie să ancheteze din cel puțin 2 motive actul de bruiaj pus la cale de edilul PSD al Sectorului 5, Daniel Florea, în cazul conferinței de presă ce a fost susținută ieri de candidatul anti-PSD pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan,  la intersecția străzilor Progresul cu Constantin Istrati: 1. mașinile de gunoi au fost folosite pe banii bucureștenilor pentru a claxona pe toată durata conferinței de presă; 2. Daniel Florea își face campanie electorală pe mașinile administrației Sectorului 5 prin inscripționarea unei sintagme: "#DF - #Fapte".

CONSULTAȚI ȘI: VIDEO Pe Daniel Florea îl paște pușcăria. Infracțiunea comisă de primarul pesedist atunci când l-a bruiat pe Nicușor Dan

"Acești mitocani care își bat joc de Capitala țării trebuie să răspundă pentru modul în care au cheltuit banii bucureștenilor", a subliniat Ioana Constantin. 

Ioana Constantin, pe Facebook: "Ce a făcut azi primarul PSD Florea în timpul conferinței de presă susținută de Nicușor Dan trebuie să facă obiectul unei anchete a instituțiilor statului pe cel puțin 2 teme:

1. Cum a fost posibil ca pe banii bucureștenilor mașinile de gunoi ale sectorului 5 să se încoloneze și să claxoneze în timpul conferinței de presă susținută de Nicușor Dan în loc să desfășoare activitățile zilnice specifice? Concret, infrastructura primăriei e folosită “la mișto”, după bunul plac al primarului.

2. Ce caută pe mașinile de gunoi ale sectorului sloganul de campanie al Primarului Florea?

Încolonați exact precum mașinile alea de gunoi (oh, ce ironie domnule Florea) acești mitocani care își bat joc de Capitala țării trebuie să răspundă pentru modul în care au cheltuit banii bucureștenilor.

Practic, domnule Florea, ați inventat parada mașinilor de gunoi. Cam tot ce ați realizat în acest mandat".