Ioana Constantin aruncă la gunoi pactul propus de pesediști: "Se tăvălesc precum un Goe răsfățat că nu vrea nimeni să răspundă împreună cu ei pentru faliment"

Secretarul adjunct al PMP, Ioana Constantin, subliniază tupeul tipic comunist și manipulator al pesediștilor de a propune un pact al bunăstării în condițiile în care au cheltuit iresponsabil banii de la buget, au angajat pe pile aparatul de partid în funcții publice și au distrus economia României. 

Totodată, Ioana Constantin atrage atenția asupra felului în care se supără pesediștii pentru că nu aderă aproape nimeni la pactul bunăstării: "se tăvălesc precum un Goe răsfățat că nu vrea nimeni să răspundă împreună cu ei pentru faliment".

Redăm declarația Ioanei Constantin:

"Pactul propus de PSD și Viorica Dăncilă e exact modul de operare al socialiștilor: întâi cheltuie populist toți banii, branșează la banii publici tot anturajul, duc economia în zid și apoi se tăvălesc precum un Goe răsfățat că nu vrea nimeni să răspundă împreună cu ei pentru faliment.

Tupeu tipic comunist și manipulare ca la carte. Bunăstarea nu înseamnă creșteri de pensii și salarii din pix în timp ce puterea de cumpărare și calitatea vieții scad. E aceeași ipocrizie ca în cazul pensiilor speciale: psd-iștii vorbesc despre echitate în sistemul de pensii, dar nu elimină pensiile speciale.

PMP a anunțat deja că nu va semna acest pact. Singurul pact la care aderăm e trimiterea acestui Guvern acasă", spune Ioana Constantin.