Ioana Constantin pune tunurile pe premier: "PSD tot FSN a rămas! Dăncilă încearcă să pună apă în loc de lapte în speranța că nu observă nimeni că s-a schimbat compoziția!"

Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, îi transmite premierului Viorica Dăncilă să nu mai încerce tot soiul de tertipuri și să meargă la vot în Parlament ca urmare a schimbării configurației politice a Executivului.

CITIȚI ȘI: Viorica Dăncilă confirmă că îi e frică de votul din Parlament. Premierul a nominalizat trei miniștri de la ALDE

"Constituția României e foarte clară: s-a schimbat compoziția politică, ALDE a ieșit de la guvernare, iar premierul trebuie să meargă în Parlamentul României pentru aprobare", subliniază Ioana Constantin. 

Redăm declarația Ioanei Constantin:

"În Parlament, Viorica! Propunerile de miniștri nu trebuie acceptate de Președinte, iar Viorica trebuie să meargă la vot, în Parlament!

Dăncilă încearcă să pună apă în loc de lapte în speranța că nu observă nimeni că s-a schimbat compoziția. PSD tot FSN a rămas, iar Dăncilă et. co încearcă să fenteze, să mai pună un praf (în ochi) de făină poate-poate nu ne prindem. Constituția României e foarte clară: s-a schimbat compoziția politică, ALDE a ieșit de la guvernare, iar premierul trebuie să meargă în Parlamentul României pentru aprobare.

Acest guvern pe care Dăncilă încearcă să-l cârpească și încropească e o încercare de fentare a Constituției României. La vot, în Parlament! Și propuneți oameni competenți și demni de aceste ministere, nu toți impostorii, analfabeții, incompetenții cumpărați la bucată, dispuși să-și trădeze partidele și cetățenii care i-au dus în funcțiile actuale", spune Ioana Constantin.