Iohannis îi transmite Vasilicăi că degeaba va încerca să intre cu forța la dezbatere

Președintele Klaus Iohannis a declarat luni că Vasilica Dăncilă nu va fi primită la dezbaterea de marți în cazul în care se va prezenta.

CITIȚI ȘI: TOTUL spre MAREA DEZBATERE de MARȚI, trei ceasuri Cartier rele. Ce jurnaliști îi vor pune întrebări lui Klaus Iohannis

"Nu va fi primită, fiindcă nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva. Este o discuţie cu jurnalişti, formatori de opinie, pe care eu am organizat-o, la care eu i-am invitat şi vom avea o discuţie aşezată, foarte interesantă, sper, despre mandatul care a trecut şi despre mandatul care sper să fie", a afirmat Klaus Iohannis citat de Agerpres.

Amintim că Vasilica Dăncilă a fost întrebată duminică seară la Antena 3 dacă se va duce la dezbatere, deși nu a fost invitată. Astfel, Vasilica nu a exclus această posibilitate, dând de înțeles că nu a luat încă o decizie. 

"Nu știu încă. Eu sper ca să fie sfătuit. Sper să ia în calcul, să invite contracandidatul la o dezbatere, unde vrea dumnelui. În ce zi vrea. Eu am această deschidere spre dezbatere", a afirmat Dăncilă.