Iohannis îi transmite Vasilicăi că degeaba va încerca să intre cu forța la dezbatere


Iohannis îi transmite Vasilicăi că degeaba va încerca să intre cu forța la dezbatere

Președintele Klaus Iohannis a declarat luni că Vasilica Dăncilă nu va fi primită la dezbaterea de marți în cazul în care se va prezenta.

CITIȚI ȘI: TOTUL spre MAREA DEZBATERE de MARȚI, trei ceasuri Cartier rele. Ce jurnaliști îi vor pune întrebări lui Klaus Iohannis

"Nu va fi primită, fiindcă nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva. Este o discuţie cu jurnalişti, formatori de opinie, pe care eu am organizat-o, la care eu i-am invitat şi vom avea o discuţie aşezată, foarte interesantă, sper, despre mandatul care a trecut şi despre mandatul care sper să fie", a afirmat Klaus Iohannis citat de Agerpres.

Amintim că Vasilica Dăncilă a fost întrebată duminică seară la Antena 3 dacă se va duce la dezbatere, deși nu a fost invitată. Astfel, Vasilica nu a exclus această posibilitate, dând de înțeles că nu a luat încă o decizie. 

"Nu știu încă. Eu sper ca să fie sfătuit. Sper să ia în calcul, să invite contracandidatul la o dezbatere, unde vrea dumnelui. În ce zi vrea. Eu am această deschidere spre dezbatere", a afirmat Dăncilă.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.