Iohannis n-o primește pe Vasilica la dezbatere, dar lui Ludovic Orban i s-a făcut milă: "Dacă vine poate să stea în public"


Iohannis n-o primește pe Vasilica la dezbatere, dar lui Ludovic Orban i s-a făcut milă: "Dacă vine poate să stea în public"

Premierul Ludovic Orban a declarat luni că Vasilica Viorica Dăncilă, în cazul în care vine la dezbaterea președintelui Klaus Iohannis cu jurnaliștii și analiștii politici, poate să stea în public. 

CITIȚI ȘI: TOTUL spre MAREA DEZBATERE de MARȚI, trei ceasuri Cartier rele. Ce jurnaliști îi vor pune întrebări lui Klaus Iohannis

"Nu cred că va veni. Dacă vine poate să stea în public, nu știu ce să facă. Nu poți să participi la un eveniment organizat de altcineva. Nu poți intra în casa cuiva fără să fii invitat. Nu cred că se va pune într-o situație atât de penibilă. Să vină să ce? Să strice o dezbatere care este organizată de candidatul la Președinție. I-am spus că dacă vrea să discute cu cineva poate discuta cu mine, să îi arăt ce nenorociri a făcut. Eu nu am invitat-o la o dezbatere. Să stea de vorbă cu mine, care culeg toate bombele cu ceas lăsate în instituții. Cu Dăncilă nu avem ce discuta, pe scurt", a spus Ludovic Orban, la Realitatea PLUS, întrebat despre varianta în care Viorica Dăncilă va veni marți la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis, relatează Mediafax.

De altfel, președintele Klaus Iohannis a fost tranșant luni atragând atenția că Viorica Dăncilă nu va fi primită la evenimentul cu pricina. 

"Nu va fi primită, fiindcă nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva. Este o discuţie cu jurnalişti, formatori de opinie, pe care eu am organizat-o, la care eu i-am invitat şi vom avea o discuţie aşezată, foarte interesantă, sper, despre mandatul care a trecut şi despre mandatul care sper să fie", a afirmat Klaus Iohannis citat de Agerpres.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.