Iohannis, somat de un liberal: Dacă NU acționați exact acum, la toamnă vom avea un guvern Arafat susținut de PSD!


Iohannis, somat de un liberal: Dacă NU acționați exact acum, la toamnă vom avea un guvern Arafat susținut de PSD!

Constituționalistul, diplomatul, profesorul și liberalul Radu Carp lansează un apel sugestiv către președintele Klaus Iohannis, pe care-l somează să intervină de urgență pentru rezolvarea actualei crize politice, altminteri riscăm ca la toamnă să ne trezim cu un guvern Arafat susținut de PSD.

Dacă Președintele Iohannis nu acționează exact acum, prin implicare directă în această criză, după alegerile din toamnă vom avea un guvern Arafat, susținut de o majoritate PSD.
Dacă acționează exact acum, există o șansă pentru un guvern de coaliție ca alternativă la PSD.
Nu există alte opțiuni politice în acest moment”, avertizează Carp, pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.