Ipocrizie marca Mircea Badea. Trompeta antenistă îi trimite pe studenți la muncă dacă vor să călătorească cu trenul: Nu vreau să plătesc pentru ei, marș la muncă!


Ipocrizie marca Mircea Badea. Trompeta antenistă îi trimite pe studenți la muncă dacă vor să călătorească cu trenul: Nu vreau să plătesc pentru ei, marș la muncă!

Ipocrizie fără margini din partea trompetei anteniste, Mircea Badea. Acesta a avut o noua ieșire caracteristică în legătură cu gratuitatea pentru călătoriile cu trenul acordată studenților. Folosind un limbaj de mahala, Badea a spus că nu vrea să plătească pentru studenți, intrând într-o polemică chiar cu un reprezentant PSD.

„Eu nu vreau să plătesc pentru studenți. Să se ducă dracului la muncă! Ce ziceți de asta? La muncă? Îi învățați milogi de tineri. Vrei să mergi cu trenul? Foarte bine, plătește-ți biletul! De ce să-i plătesc eu bilet studentului ca apoi să mai și scuipe?! Marș, tu, la muncă!”, vitupera Mircea Badea, la „Sinteza zilei”, în cadrul unui dialog cu Gabriela Zoana, fost europarlamentar PSD.

Amintim că România are una dintre cele mai proaste infrastructuri feroviare de la nivelul Uniunii Europene, lucru pe care Badea pare să-l omită în mod convenabil. Starea căilor ferate române s-a agravat, iar investițiile statului sunt practic inexistente. Încercând să demonstreze că totul merge ca pe roate, ministrul Cuc a făcut o așa-zisă demonstrație, călătorind personal cu trenul de la București până la Constanța. Doar că demonstrația ministrului nu a făcut decât să arate realitatea paralelă în care trăiește acesta.

În iunie, un tren aflat pe ruta Timișoara-Mangalia a ajuns la destinație după o călătorie infernală care a durat mai bine de 24 de ore, în condițiile în care timpul pentru o astfel de călătorie ar trebui să fie de maxim 16 ore.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.