Ipocrizie marca PSD. După ce a stat o săptămână în Pro România și i-a criticat pe cei din PSD, Horia Nasra s-a întors "acasă"

După câteva zile de stat în Pro România, Horia Nasra s-a întors “acasă”, așa cum el însuși a afirmat joi în Parlamentul României. Nasra, un exemplu viu de ipocrizie, a început pe 1 octombrie un atac furibund la adresa pesediștilor, postând pe contul său de Facebook mesaje după mesaje prin care poza într-un critic al partidului.

De pildă pe 1 octombrie, Nasra scria: “Mă așteptam ca în această seară "luminatul" triumvirat care conduce #PSD să înțeleagă în al paisprezecelea ceas că partidul nu trebuie să rămână izolat în Parlament...și în general, în spațiul public. Sugerez "luminatului" triumvirat să schimbe strategia, altfel PSD riscă soarta PNȚCD. Mai sugerez "luminatului" triumvirat să învețe istoria PSD”.

Pe 2 octombrie, Nasra se poza cu Victor Ponta și numea conducerea PSD drept una “mediocră”: “Din păcate, în PSD valorile care stau la baza partidului şi tot ce înseamnă ideologie nu se mai respectă, conducerea este una mediocră şi aici mă refer la triumviratul falimentului (Dăncilă - Fifor - Teodorovici) din PSD. Sper ca PSD să nu aibă soarta PNŢCD şi le doresc foştilor mei colegi cât mai curând, să scape de această conducere falimentară şi nefastă, cea mai slabă conducere a PSD.

Am intrat într-o echipă tot de stânga, cu oameni valoroşi, cu un preşedinte harnic şi dornic să ia măsuri bune pentru români şi mă bucur că alături de mine sunt în continuare colegii din Cluj, din PSD, Remus Lapusan, Cornel Itu, Ilea Vasile şi în următoarele zile încă câteva sute de colegi vor veni în echipa PRO România Cluj. Cât despre colegii care încă nu au plecat din PSD, sunt convins că la un moment dat ne vom reîntâlni într-un nou proiect politic de stânga”.

Ulterior, Nasra îl numea pe Liviu Alexa, proaspăt numit la șefia PSD Cluj, drept “rușinea Clujului”.

Pentru ca mostra de ipocrizie să fie completă, după toate aceste critici la adresa PSD, Nasra se întoarce în partid și declară senin că nu va vota moțiunea de cenzură, precizând că "Mă bucur că m-am întors acasă".