Iran, lovit de un cutremur la doar câteva ore de la atacul cu rachete din Irak. Seismul a avut loc lângă centrala nucleară de la Bushehr

Un cutremur de 4,5 grade pe scara Richter a avut loc în sud-vestul Iranului, o regiune în care se află centrala nucleară de la Bushehr, a anunţat miercuri Institutul american de geofizică USGS citat de presa franceză.

Seismul, localizat la o adâncime de zece kilometri, a zguduit o zonă situată la 17 kilometri sud-est de oraşul Borazjan, la ora locală 6:49, potrivit USGS.

Cutremurul a fost resimţit la Bushehr, unde se află centrala nucleară. Nicio victimă şi nicio pagubă nu au fost anunţate imediat, potrivit IRNA, care citează un reprezentant al centralei.

Amintim că Iranul a lansat miercuri mai multe rachete balistice asupra a două baze americane din Irak, ca represalii faţă de asasinarea lui Qasem Soleimani și un avion care decola de la Teheran s-a prăbuşit, iar 170 de oameni au murit.

Citește mai multe: BREAKING NEWS! VIDEO. Un avion ucrainean cu 176 oameni la bord s-a prăbușit lângă Teheran. Nu există supraviețuitori! Un iranian a filmat Boeingul în flăcări, înainte de impactul cu solul