ISJ Vaslui salvează educația a sute de elevi: baronul PSD Buzatu va pierde postul de profesor titular după pensionare


ISJ Vaslui salvează educația a sute de elevi: baronul PSD Buzatu va pierde postul de profesor titular după pensionare

Baronul PSD de Vaslui, deputatul Dumitru Buzatu, a solicitat Inspectoratului Școlar Județean Vaslui să fie menținut ca profesor titular și după împlinirea vârstei de pensionare, conform Adevărul.

De formare profesor de filosofie, logică şi argumentare, Dumitru Buzatu este titular cu catedra împărţită la Liceul ”Emil Racoviţă” Vaslui şi Colegiul Economic ”Anghel Rugină”. Buzatu nu a mai predat de aproximativ 20 de ani. Cu toate acestea, el nu a renunțat la postul rezervat la cele două licee. 

În cele din urmă, comisia din cadrul ISJ Vaslui a decis definitiv respingerea solicitării lui Buzatu. Buzatu a încercat să-i păcălească pe cei din comisie, prezentând calificative obţinute în ultimii cinci ani la catedră, pe care nu avea cum să le obțină, întrucât nu a desfăşurat vreun fel de activitate didactică.

Faptul că Buzatu va pierde postul de profesor titular după îndeplinirea vârstei de pensionare nu poate fi decât un plus pentru educația din România. Nu putem risca ca elevii să fie intoxicați cu viziunile marxiste și leniniste ale baronului PSD și nici cu găselnițe precum cea în care a declarat, totalmente buimac, că în România au fost și alegeri în trei tururi de scrutin. (mai multe detalii AICI)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.