Iulian Fota ilustrează cum ar arăta România în cazul în care PSD ar avea putere deplină : "Ceaușescu nu fi trist, LD e ceaușist!"


Iulian Fota ilustrează cum ar arăta România în cazul în care PSD ar avea putere deplină : "Ceaușescu nu fi trist, LD e ceaușist!"

Expertul în securitate națională, Iulian Fota, face o radiografie a situației politice actuale în care se află România. Astfel, directorul Colegiului Național de Informații transmite că România este condusă acum de cei mai lacomi, proști și mincinoși cetățeni, ilustrând acest fapt prin mai multe acțiuni abuzive și nedemocratice comise de către cei din PSD. 

Pe cale de consecință, Iulian Fota trage un semnal de alarmă asupra turnurii pe care o poate lua regimul politic din România cu cei de la PSD la putere și anume un nou regim totalitar. Fostul consilier prezidențial încheie într-un mod expresiv paralela pe care o face între PSD și PCR: "Ceaușescu nu fi trist, LD e ceaușist!".

Redăm considerațiile lui Iulian Fota:

"O fi oare moral ca România să fie condusă de cei mai lacomi, proști și mincinoși cetățeni ai ei ? E moral ca cei care au prelungit ceaușismul , revigorându-l azi, să vorbească despre torționari, cei care au produs câteva sute de victime în decembrie 1989, au adus minerii la București, au bătut studenți, au folosit la maximum rețelele fostei Securități, au devalizat bănci, au privatizat pentru prieteni, generând "capitalismul de cumetrie", au semnat tratate cu URSS, au hulit procesul de condamnare a comunismului, au tărăgănat aderarea la NATO și UE, EI, EI, vorbesc de moralitate? Câtă ipocrizie !!!

Dacă acum, când România este încă parțial liberă și UE este cu ochii pe noi, au atâta tupeu și folosesc scheme atât de propagandistice, atât de josnice, ce vor face când vor pune complet mâna pe țară? Lagăre, procese ale poporului, cu Antena 3 pe post de Brucan (1945), spectacole omagiale pe stadioanele construite de ei pentru ei, pseudo-procese, ridicări de pe stradă sau în toiul nopții ? Ceaușescu nu fi trist, LD e ceaușist!", scrie Iulian Fota.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.