Iurie Reniță șterge pe jos cu rusofilul Dodon: În poză puteți admira DOUĂ ANIMALE! Portretul unei conserve rusești


Iurie Reniță șterge pe jos cu rusofilul Dodon: În poză puteți admira DOUĂ ANIMALE!  Portretul unei conserve rusești

Deputatul Iurie Reniță – fost ambasador al R. Moldova la București – îl tamponează zdravăn pe opulentul rusofil Igor Dodon, explicând pe șleau și pe înțelesul oricui ce înfățișează, în realitate, deja celebra poză (sus) cu Dodon întinzând o mână spre un vițel pătat.

”În această poză de toată frumusețea puteți admira 2 animale: în stânga – cea politică, în dreapta – cea de la sfânta natură. Prima este o adevărată conservă rusească, cea de-a două ar avea perspectiva să fie una moldovenească. La aceste animale m-am referit”, punctează deputatul, pe Facebook.

Podul.ro vă prezintă clarificările lui Iurie Reniță:

”O clarificare absolut necesară!

Deoarece holdingul mediatic și bocitoarele de serviciu ale lui Dodon au profanat remarca mea cu privire la animale în vizitele lui prin arătură, le aduc cel mai concludent argument: în această poză de toată frumusețea puteți admira 2 animale: în stânga – cea politică, în dreapta – cea de la sfânta natură. Prima este o adevărată conservă rusească, cea de-a două ar avea perspectiva să fie una moldovenească. La aceste animale m-am referit.

Atât am avut a spune cu clarificările!”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.