JOS MAFIA PSDragnea! Pe 30 martie va avea loc un protest de amploare în Piața Universității


JOS MAFIA PSDragnea! Pe 30 martie va avea loc un protest de amploare în Piața Universității

Pe 30 martie românii sunt așteptați să se revolte față de abuzurile PSDragnea. Concret, manifestația va avea loc în Piața Universității de la ora 18:00.

Redăm desscrierea evenimentului de pe Facebook:

"În urma „reformelor” din ultimii doi ani, între care şi modificările aduse prin OUG nr. 7/2019, care duc la subordonarea politică a justiției, care au pus în pericol statul de drept și integritatea funcției publice, solicităm demisia imediată a preşedintelui Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea şi a ministrului Justiţiei Tudorel Toader. În acest sens, în data de 30 martie 2019, începând cu orele 18:00, vom organiza un protest în Piaţa Universităţii.

Avem în vedere în acest context:

1) Necesitatea respectării independenței Justiției și a continuării luptei împotriva corupției pentru a rămâne o țară europeană construită pe baza valorilor democrației liberale și statului de drept, în care legea este egală pentru toți;

2) Necesitatea respectării principiului constituţional al separaţiei puterilor în stat și, deci, a independenței justiției, neafectate de ingerințe politice partizane;

3) Necesitatea respectării angajamentelor internaționale ale României prin aplicarea imediată a recomandărilor Comisiei Europeane (inclusiv în cadrul MCV), Comisiei de la Veneția și GRECO.

Solicităm demisia imediată a liderului PSD Liviu Dragnea şi a ministrului Justiţiei Tudorel Toader şi înlăturarea de urgență a măsurilor legislative luate – inclusiv prin abrogarea OUG nr. 7/2019 – în vederea protejării valorilor statului de drept.

Iar tu poţi ajuta să facem ACUM schimbarea!

Acțiunea Civică Galați
Aradul Civic
Corupția ucide
Evoluție în Instituție
Geeks for Democracy
Inițiativa România
Inițiativa Timișoara
Insist pentru o Romanie Demna Crestin Europeana
Oradea Civică
#Rezist Galați
Rezist în Bacău
#REZISTENȚA
Ștafeta Steagului UE
Umbrela Anticorupție Cluj
VeDem Just - Asociația Voci pentru Democrație și Justiție", scrie pe pagina evenimentului pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.