Klaus Iohannis, după ședința PNL de la Sibiu: „România contează în Europa, votul românilor contează în Europa”

Președintele României, Klaus Iohannis, a ajuns miercuri la Sibiu, unde participă la întâlnirea Biroului Executiv al PNL, evenment la care ia parte și președintele PPE, Joseph Daul. Klaus Iohannis le-a cerut liberalilor să fie mai activi în campania pentru alegerile europarlamentare și referendum. 

„Capitala României e în Europa. Europa vine în România, Europa vine la români. Acest summit nu trebuie văzut ca un eveniment singular, ci în context mai larg, în context european, în contextul alegerilor europene. Le-am spus celor din PNL că acest summit e important pentru PNL, că România contează în Europa, votul românilor contează în Europa. E un mesaj foarte important pe care am vrut să îl subliniez.

Le-am spus să meargă între oameni. Este campanie electorală. Sunt politicieni care spun că nu prea contează aceste alegeri, referendum. Ba da, contează, din cauza lor contează și mai mult. Suntem într-o perioadă complicată și pentru România.”, a declarat Klaus Iohannis, după ce a participat la Biroul Executiv al PNL.