Iohannis, mesaj către electoratul USR-PLUS, PMP și UDMR: Hai să facem împreună România prosperă, modernă, europeană!


Iohannis, mesaj către electoratul USR-PLUS, PMP și UDMR: Hai să facem împreună România prosperă, modernă, europeană!

Președintele Klaus Iohannis a fost prezent vineri la Baia Mare și a participat la un eveniment electoral organizat de PNL. 

În cadrul discursului, Iohannis a precizat că se bazează în turul al doilea al prezidențialelor și pe voturile electoratului USR-PLUS, UDMR, PMP, nu doar cele ale votanților PNL. 

Redăm discursul președintelui Klaus Iohannis:

"Acum am intrat în campanie pentru turul doi. În turul doi sunt doi candidați. În afară de mine, mai este o persoană de la PSD. Însă, dați-mi voie acum să spun câteva lucruri, sper, pe placul vostru, despre oamenii pe care-i așteptăm la vot. Cum am spus în conferința de presă, eroii acestor alegeri nu suntem noi politicienii, sunteți voi alegătorii

Să știți că eu contez și pe alegătorii USR-PLUS. Sunt oameni care-și doresc ca și mine, ca și voi, o țară modernă, europeană. Sigur, ei își doresc să se întâmple mâine, dar nu se va întâmpla chiar mâine, dar suntem de aceeași parte a baricadei.

Eu contez și pe alegătorii PMP. PMP a avut un candidat care a vorbit mult despre educație. Și eu. Ne dorim aceleași lucruri și sunt convins că și alegătorii voștri își doresc o Românie modernă, o Românie prosperă. Hai să o facem împreună!

Dar nu vreau să fiu exclusivist. În realitate, vreau să obțin voturi și de la celelalte formațiuni democratice din România. De exemplu, de la UDMR".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.