Klaus Iohannis se va consulta cu partidele prin teleconferință


Klaus Iohannis se va consulta cu partidele prin teleconferință

Președintele României, Klaus Iohannis, a decis vineri să facă consultările cu partidele parlamentare în vederea desemnării unui premier prin teleconferință.

"Având în vedere situația actuală, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a decis să facă consultările cu partidele parlamentare, în vederea desemnării candidatului pentru funcția de Prim-ministru, prin sistem de teleconferință", a transmis Administrația Prezidențială. 

Decizia președintelui vine în contextul în care a fost confirmat un senator PNL cu coronavirus, situație care a determinat conducerea partidului să intre în carantină. (citiți AICI mai multe detalii)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.