Klaus Iohannis, vizită de lucru în Bavaria. Pe agenda președintelui se află și prezentarea viziunii României referitoare la viitorul Europei


Klaus Iohannis, vizită de lucru în Bavaria. Pe agenda președintelui se află și prezentarea viziunii României referitoare la viitorul Europei

Preşedintele Klaus Iohannis va efectua marţi, 7 ianuarie, o vizită de lucru în landul Bavaria, unde se va întâlni cu prim-ministrul şi cu preşedintele landului german.

Redăm comunicatul oficial:

"În cadrul vizitei, Președintele României va participa la ședința Guvernului landului Bavaria, unde va susține o alocuțiune și va avea un dialog cu membrii guvernului de land cu privire la relațiile bilaterale și actualitatea europeană.

Preşedintele va participa şi la întâlnirea anuală a grupului parlamentar al CSU din Bundestag (Camera inferioară a Parlamentului german), care se va desfăşura la abaţia Seeon, din Bavaria. Cu acest prilej, Klaus Iohannis va prezenta viziunea României referitoare la viitorul Europei şi va purta un dialog despre priorităţile agendei europene.

Întâlnirea este cu atât mai relevantă cu cât, în a doua jumătate a anului 2020, Germania va deţine Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.