Kovesi, citată. Cristian Băcanu indică informația ce nu trebuie uitată: "Adina Florea este favorita Tovarășului Toader pentru șefia DNA"


Kovesi, citată. Cristian Băcanu indică informația ce nu trebuie uitată: "Adina Florea este favorita Tovarășului Toader pentru șefia DNA"

Președintele Comisiei Juridice PNL București, Cristian Băcanu, pune punctul pe I în cazul citației primite de Kovesi, pe Facebook, unde reiterează că procuroarea Adina Florea este favorita lui Tudorel Toader pentru șefia DNA și fiică de consilier PSD.

Ca să înțelegem, trebuie să ştim că procuroarea care a citat-o pe Kovesi (doamna Adina Florea) este favorita Tovarăşului Tudorel Toader (fost PCR-ist şi propagandist în tezele Tovarăşului Nicolae Ceauşescu) pentru şefia DNA. Ea a fost respinsă de Preşedintele Iohannis, iar tatăl domniei sale este consilier PSD”, scrie Băcanu.

Totodată, Băcanu susține că toată situația este o încercare disperată a lui Dragnea și a apropiaților lui de a scăpa de Kovesi pentru că le este frică de ea.

"Mie asta îmi pare a fi o reală politizare a justiției şi o încercare disperată a regimului Dragnea-Tăriceanu-Dăncilă-Toader de a scăpa de omul de care le este şi le-a fost mereu frică. Mutarea vine după ce demersurile lui Toader de a o bloca pe Kovesi pe cale administrativă au eşuat lamentabil, demnitarii de la Bruxelles privind cu ochi critici şi "amuzament" strădania Ministrului Justiției (pe care într-un final au decis să o ignore). #BăcanuSpuneDrept”, încheie avocatul.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.