LOVITURĂ pentru Dragnea: a fost TRĂDAT de doi importanți PRIMARI din București EXCLUSIV


LOVITURĂ pentru Dragnea: a fost TRĂDAT de doi importanți PRIMARI din București EXCLUSIV

Dovadă că războiul din cadrul PSD București continuă la baionetă, de la conferința TSD București de miercuri nu a absentat doar primărița Capitalei, Gabriela Firea – absență de la sine înțeleasă, după ce a fost mazilită de Liviu Dragnea de la șefia filialei, în favoarea fidelului Gabriel Mutu –, dar și doi primari cu greutate: Daniel Tudorache (S1) și Robert Negoiță (S3). Conferința TSD a fost organizată la Crystal Palace Ballrooms, amplasamentul patronat de controversatul Mitică Dragomir, fost peremist.

Potrivit surselor Podul.ro, Robert Negoiță joacă intens în echipa Ponta&Pro România, Daniel Tudorache este suspectat de ”colaboraționism” cu Marian Vanghelie și cu gruparea controlată de acesta, Partidul Social Democrat Independent (PSDI), în timp ce Gabriela Firea îi dorește sincer tot ce se poate mai rău lui Dragnea, luni (când infractorul dublu condamnat va primi verdictul definitiv în dosarul angajărilor fictive), pentru a prelua PSD într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat.

Pentru neofiți, în Primăria Sectorului 1 lucrează o droaie de oameni de-ai lui Vanghelie, parașutați în funcții deloc neglijabile, iar firmele apropiate de edilul ”Care este” desfășoară lucrări importante în colaborare cu instituția condusă de Daniel Tudorache, și asta nu de ieri, de azi – mai multe despre acestă relație AICI.

Amintim doar trei dintre oamenii de casă ai lui Marian Vanghelie care huzuresc în Primăria Sectorului 1: consilierul local Bogdan Pavel (fost jurnalist ”Libertatea” și viceprimar al Sectorului 5), șeful biroului de presă al Primăriei S1, Bogdan Tamaș (fost șef al biroului de presă al Primăriei S5 de-a lungul epocii lui Vanghelie) și Sebastian Moise (PMP), care se ocupă de proiecte vizând învățământul.

Fiindcă încă trăiește în trecutul public, și nu în cel personal, Marian Vanghelie își încredințează colaboratorii că PSDI va obține, la alegerile europarlamentare, cel puțin... 50.000 de voturi, și insistă că acestea vor proveni, în principal, din sectoarele 5 și 1. Tudorache a căzut în dizgrația lui Dragnea după ce a susținut fronda Gabrielei Firea, rudă și colaboratoare apropiată a lui Robert Negoiță.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.