LOVITURĂ pentru Firea, după batjocorirea spitalului pentru copiii bolnavi de cancer! Radio Europa FM a decis să NU mai difuzeze reclama PMB, pe care o înlocuiește, gratis, cu publicitate pentru spital!

În urma modului puțin spus abject în care primărița PSD-istă Gabriela Firea a găsit de cuviință să insulte și să batjocorească cea mai cunoscută inițiativă pro bono pentru copiii bolnavi de cancer –  spitalul oncologic pediatric (unic în România) ridicat din donațiile a sute de mii de români (și nu numai), prin eforturile aproape supraomenești ale Oanei Gheorghiu și Carmen Uscatu, de la Asociația Dăruiește Viața, respectiv Magicamptabăra terapeutică –, Radio Europa FM a decis să nu mai difuzeze reclama aferentă contractelor semnate cu Primăria Capitalei.

Mai mult chiar, Radio Europa FM îi returnează banii Gabrielei Firea – atrăgând atenția că aceste sume trebuie să ajungă în servicii și investiții pentru cetățeni – și anunță că spațiul publicitar aparținând până acum PMB va fi relocat gratis proiectului contruirii spitalului destinat copiilor bolnavi de cancer.

 (Sursa foto: Digi24)