Lucian Mîndruță îl spulberă pe "analistul" antenist Coita: 'Voi continuați să vă adresați unui public cu discernământ redus"!

"Analistul" Antenei 3, Alexandru Coita, a lansat o intoxicare potrivit căreia este vina noii guvernări, de abia instalată la Palatul Victoria, pentru deprecierea leului românesc și pentru deficitul bugetar extrem de ridicat. Mai mult, Coita a spus că PNL promovează diverse persoane în funcții "pe cumetrii".

În acest context, jurnalistul Lucian Mîndruță l-a taxat pe Alexandru Coita spunând că se adresează unui public ușor de manipulat, adevărul fiind că situația critică în care se află România este cauzată de cei trei ani de guvernare pesedistă.

Alexandru Coita: "Euro la maxim istoric. Deficit bugetar catastrofal. Numiri în funcții pe cumetrii.

Asta o fi România normală? Eu nu cred!

Cred că se apropie timpul ca cei care ne conduc să primească o portie de Românie reală!".

Lucian Mîndruță: "Astea sunt efectele deciziilor PSD. Faptul ca indrazniti sa le scrieti ca si cum ar fi problema liberalilor si mai ales CONSECINTA guvernarii lor arata un singur lucru: ca voi continuati sa va adresati unui public cu discernamant redus. Asta v-a si adus aici: coborarea continua a numitorului comun al judecatii voastre publice.".