Lucian Mîndruță îl spulberă pe "analistul" antenist Coita: 'Voi continuați să vă adresați unui public cu discernământ redus"!


Lucian Mîndruță îl spulberă pe "analistul" antenist Coita: 'Voi continuați să vă adresați unui public cu discernământ redus"!

"Analistul" Antenei 3, Alexandru Coita, a lansat o intoxicare potrivit căreia este vina noii guvernări, de abia instalată la Palatul Victoria, pentru deprecierea leului românesc și pentru deficitul bugetar extrem de ridicat. Mai mult, Coita a spus că PNL promovează diverse persoane în funcții "pe cumetrii".

În acest context, jurnalistul Lucian Mîndruță l-a taxat pe Alexandru Coita spunând că se adresează unui public ușor de manipulat, adevărul fiind că situația critică în care se află România este cauzată de cei trei ani de guvernare pesedistă.

Alexandru Coita: "Euro la maxim istoric. Deficit bugetar catastrofal. Numiri în funcții pe cumetrii.

Asta o fi România normală? Eu nu cred!

Cred că se apropie timpul ca cei care ne conduc să primească o portie de Românie reală!".

Lucian Mîndruță: "Astea sunt efectele deciziilor PSD. Faptul ca indrazniti sa le scrieti ca si cum ar fi problema liberalilor si mai ales CONSECINTA guvernarii lor arata un singur lucru: ca voi continuati sa va adresati unui public cu discernamant redus. Asta v-a si adus aici: coborarea continua a numitorului comun al judecatii voastre publice.".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.