Mafia PSDragnea, în perfuzii. G4media: Klaus Iohannis a început pregătirile referendumului pentru justiție


Mafia PSDragnea, în perfuzii. G4media: Klaus Iohannis a început pregătirile referendumului pentru justiție

Potrivit surselor G4media.ro Klaus Iohannis a început să pregătească strategia mult așteptatului referendum pentru Justiție. Acest referendum ar urma să aibă loc în ziua alegerilor europarlamentare, pe 26 mai.

Potrivit legii, stabilirea datei referendumului este atributul exclusiv al președintelui, fără ca Guvernul sau Parlamentul să poată interveni.

Amintim că reședintele Iohannis a lansat ideea unui referendum pe justiție încă din ianuarie 2017, în momentul în care PSD a demarat atacurile la justiție prin modificarea codurilor penale.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.